Hoesman © Realisatie, Koalabeer

Catering & Attractie verhuur
Gert & Marlies Hoesman

Onze diensten

Fotoschiet salon

Een roosje schieten of een kadootje trekken. Nog een van de klassiekers die wij aan kunnen bieden voor uw evenement. Klassiek, degelijk en plezier gegarandeerd. Een schietsalon is van alle tijden en zal ook op uw evenement goed uit de verf komen.
 

Lucky Crane

De welkome toevoeging voor ieder evenement. Met de stuurpookjes van de Lucky Crane hebben klanten het geluk in eigen hand. Deze klassieker doet het al decennia goed bij iedere gelegenheid. Hoesman heeft een grote en een kleine wagen en kan zodoende op iedere situatie in spelen.

Koel aanhanger

Nieuw!

Verfrissende drankjes zijn nu geen probleem meer!

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor het huren van een koelwagen.

HUUR VANAF € 75,-

PRIJS  OP AANVRAAG

Snackwagen

Hoesman kan met verschillende soorten snackwagens naar uw evenement toe komen. Deze snackwagens komen met een uitgebreid klassiek culinair aanbod. Frituur, bakplaten en een breed assortiment aan snacks. De jarenlange ervaring doet de rest.
 

PRIJS OP AANVRAAG

Hamburgerkar

Een brede bakplaat om hamburgers te maken zoals ze bedoeld zijn om te maken. Een tent met louter hamburgers voor de echte liefhebber. Zo vaak worden hamburgers nog verkeerd bereid, en daarom doet Hoesman het beter.
 

PRIJS OP AANVRAAG

PRIJS  OP AANVRAAG

Draaimolen

De klassieker voor ieder dorpsfeest. Kinderen kunnen al ronddolend even uitwaaien in de perfect gerestaureerde draaimolen die gerund wordt door vader Hoesman. De draaimolen is van degelijke kwaliteit en laat uw kinderen even kennis maken met de manier waarop u vroeger een dorpsfeest beleefde.
 

PRIJS OP AANVRAAG

Natuurlijk kunnen wij nog veel meer betekenen voor uw evenement.

Ons brede netwerk zorgt ervoor dat eigenlijk alles haalbaar is.

Niets is te gek, maar alles is vertrouwd.
 

IJs uit oma’s tijd

De motorbakfiets waarmee het allemaal begon. Tientallen jaren uit de roulatie geweest, maar sinds kort volledig opgeknapt voor het zomerseizoen. Het adres van de oude kroeg van vader Hoesman staat er nog op en het ijs smaakt zoals de grote fabrikanten het vandaag de dag niet meer kunnen laten smaken.
 

PRIJS OP AANVRAAG

Vanaf
€ 75,-